Polaczyc obie te cechy rowniez mozna, ale to dodatkowe koszta
Co najczęsciej i najprawdopodobniej pada w zawieszeniu po 6
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
AWARIA!
Co najczęsciej i najprawdopodobniej pada w zawieszeniu po 6
Pytanko ..
Od kilku tygodni mam Octavke i ma 60tyś. najechane. Na wybojach stuka coś (chyba z przodu przy kołach) ale moze sie tak tylko wydawać. Co najczęsciej pada i jaki koszt naprawy w ASO i poza ASO
Osoby z Śląska prosze o ewentualne wskazanie gdzie sie z tym udac
-
AWARIA!
gumy stabilizatora, ewntualnie łączniki lub sworznie. Końcówki drążków przy takim przebiegu raczej nie powinny się jeszcze wybić
Komentarz
-
AWARIA!
-
AWARIA!
kilku tygodni mam Octavke i ma 60tyś. najechane. Na wybojach stuka coś (chyba z przodu przy kołach) ale moze sie tak tylko wydawać
Komentarz
-
Zamieszczone przez henioale znając życie ktoś zaraz napisze że nie mam pojęcia bo mam agr czy coś innego i że nie jestem w temacie itd, tak piszą na tym forum 8)
Marcin (Jackal) napisał Ci może niemiło ale prawdę jeśli chodzi o tamten watek i myślę, że możesz sobie odpuścić tego typu komentarze przy każdym swoim kolejnym poście :!: :idea: :roll:
pozdrawiam i życzę luźniejszej odziezyTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWDrogi Kolego :!:
Marcin (Jackal) napisał Ci może niemiło ale prawdę jeśli chodzi o tamten watek i myślę, że możesz sobie odpuścić tego typu komentarze przy każdym swoim kolejnym poście :!: :idea: :roll:
Ogolnie dzisiejsza przygoda z szyba (patrz temat o szybach elektr) + male problemy osob. i tak mi sie wyrwalo ops: jeszcze raz przepraszam.bylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
Perfect service by DobryGrzesWawa
Komentarz
-
-
danielpoz
Zamieszczone przez Wiecmansworzen okolo 75 zloty* (nie orginal tylko jakis tam niemiecki 1 rok gwarancji??!! bo sa tez takie za 30zeta)
wymiana 45 zloty*
*-ceny nie dotycza ASO :diabelski_usmiech
Komentarz
Komentarz